Menu

Architect in Antwerpen voor VME’s

 

Zoek je als Vereniging van Mede-Eigenaars (VME) een architect of architectenbureau om je woongebouw te renoveren of energiezuiniger te maken? Groep Archo is een ervaren architectenbureau uit Antwerpen dat samenwerkingen met VME’s als specialisme heeft. Wij zijn de professionele partner bij uitstek voor de syndicus.

Bekijk enkele projecten die we in opdracht van Verenigingen van Mede-Eigenaars hebben uitgevoerd:

 

 

Specialist in VME’s

Wij begeleiden jouw project van begin tot eind. Ons team heeft alle kennis in huis om de meest complexe projecten voor VME’s samen met de syndicus op de algemene vergaderingen toe lichten en de uitvoering onderzoek bestaande situatie tot en met de oplevering te begeleiden.

Bekijk ons hele portfolio >

 

 

Wie wij zijn

Wij zijn oude rotten in het vak met een frisse blik op de toekomst. Al sinds de jaren ’70 ontwerpen en begeleiden we renovatie- en nieuwbouwprojecten in heel België. Onze architecten hebben een grote mate van persoonlijke vrijheid als het aankomt op het realiseren van jouw project. Groep Archo begeleidt maar dicteert niet. Als we desondanks een label op onze stijl moeten plakken, noemen we het ’tijdloos modern’.

Die tijdloze, moderne ontwerpen vloeien uit de vingers (en computers) van ongeveer 10 gedreven architecten.

Dát is wie wij zijn.

En wie ben jij? >

 

 

Geïnteresseerd in onze mogelijkheden voor VME’s?

Neem contact op