Menu

Over Groep Archo

Architectenbureau Antwerpen Groep Archo - architecten België

 

Heb je een architectenbureau in Antwerpen nodig? Wil je profiteren van ruim 40 jaar ervaring? Groep Archo is een gedreven team van architecten voor VME’s, kantoren, scholen, projecten en groepswoningbouw in heel België.

Bekijk ons portfolio >

 

 

Vijf decennia, honderden projecten

Ervaar de synergie van onze architecten in Antwerpen en hun unieke combo van jonge, onstuimige ideeën en oudere, beheerste geoefendheid. Groep Archo werd in 1972 opgericht als feitelijke vereniging van vijf architecten. Maar net als onze klanten evolueren wij constant: inmiddels zijn we een cvba met een tiental architecten.

Vertrouw op de kennis en kunde van drie generaties architecten.

Ontmoet het team >

 

 

Wij hebben stijl

En als we die stijl een naam moeten geven, noemen we het ’tijdloos modern’. In al onze tijdloze, moderne ontwerpen passen we vier grondregels toe:

  1. Groep Archo gaat voor inspirerende architecturale vormgeving.
  2. We kaderen onze projecten in een ruime stedenbouwkundige context.
  3. We zetten in op technisch sterke details.
  4. We houden het budget strikt in het oog.

Met deze grondregels in gedachte zijn wij als architect de partner voor Verenigingen van Mede-Eigenaars (VME’s), bedrijven, sociale huisvestingmaatschappijen, scholen en aannemers en ontwikkelaars. Renovaties, verbouwingen, restauraties én nieuwbouw kennen geen geheimen voor ons.

Neem contact op >

 

 

 

Een technisch sterk architectenbureau

Heb je een technisch probleem aan een bestaand gebouw en zoek je een architect die het kan oplossen? Ook dan is Groep Archo jouw partner. Vanwege onze ruim opgebouwde en onderbouwde technische ervaring worden we vaak geraadpleegd voor deskundige bijstand en advies bij bouwtechnische en bouwfysische problemen.

In de laatste jaren worden de technische bijstand-dossiers vooral uitgevoerd in opdracht van Verenigingen van Mede-Eigenaars, bedrijven en openbare besturen. Voor hen (en voor andere klanten) bieden we oplossingen voor dak-, dakparking, gevel- en terrasproblemen van appartementsgebouwen, kantoren, industriële panden en openbare gebouwen. De verworven technische inzichten, materiaalkennis, voeling met uitvoerbaarheid en inzichten in schadegevallen zijn een kostbare bron van kennis bij de detailuitwerking van nieuwe projecten.

Alle projecten worden volledig in 3D uitgetekend. Wij werken sinds 1985 met Archicad. 3D zit in ons DNA gebakken. Onze tekeningen zijn dan ook uitwisselbaar met andere bouwpartners en BIM compatibel.

Check of wij een match voor je zijn >

 

 

Spreekt ons bedrijfsprofiel jou aan? Wil je eens samenzitten voor een gesprek?

Contacteer ons architectenbureau in Antwerpen >