Menu

Als architect, stagiair of bouwkundig tekenaar

Contact opnemen

Kom jij ons architectenteam versterken?

Zin om mee te werken aan de energetische renovatie van een school, een sporthal of de renovatie of nieuwbouw van een sociale woningbouwproject … ?

Zin om mee te werken aan het ontwerp van een klimaatrobuust dak?

Zin om in een technisch dossier voor gevel of dakrenovatie van een groot appartementsblok uit de jaren 60 of 70 te stappen?

Zin om je mee te verdiepen in BIM, TOTEM, … ?

Wij zoeken een (ingenieur)architect en/of een assistent architect of bouwkundig tekenaar. Competenties, talent en enthousiasme zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, origine of geaardheid, …

Je werkt mee aan een dossier vanaf de eerste krijtlijnen, tijdens de uitvoering hou je ontwerpdoel en budget voor ogen om met voldoening tot een afgewerkt geheel te komen.  Naast de specifieke bouwdossiers, kan je rol binnen het kantoor worden uitgebreid op basis van je interesses of kennisgebied met mogelijkheid om steeds bij te scholen.  Bij overleg sta je open voor opbouwende feedback. Er wordt indien nodig tijd een opleiding gegeven om het tekenprogramma Archicad goed onder de knie te krijgen.

Mogelijkheid om in overleg ook deeltijds thuis te werken of 4/5de te werken.

Ons kantoor is gevestigd aan de zuidrand van Antwerpen, met de auto makkelijk bereikbaar vanaf A12 en E19 en net (voor)bij Kennedytunnel.  Het treinstation van Antwerpen Zuid is op wandelafstand. De halte van tram 4 Silsburg-Hoboken en tram 10 Wijnegem P+R Schoonselhof is vlakbij en het Antwerpse ringfietspad ligt voor onze deur.